Andra projekt

Information och länkar till några andra projektet som jag driver eller är involverad i.

23 Seconds Netlabel
Nätbaserat ”skivbolag” som släppt alternativ musik sedan våren 2006. Musiken spänner över en rad olika genrer och är utgiven under Creative Commons Licenses, vilket betyder att den är fri att sprida, remixa eller använda i egna verk. I katalogen återfinns drygt 75 artister och mer än 50 timmar musik.
Projektet startades av H. Johan Lundin och drivs tillsammans med Jesper Larsson från Göteborg och John Purcell från London.
www.23seconds.org

Majorna.nu
Majorna.nu grundades våren 2008 av H. Johan Lundin och Tobbe Johansson. Sidan publicerades i juni  samma år och drivs sedan dess genom ideellt arbete. Majorna.nu handlar först och främst om stadsdelen Majorna, men publicerar även en del mer allmänna artiklar. Innehållet består bland annat av historiska artiklar, matrecensioner, kulturartiklar, lokala nyhetsnedslag och inte minst ett omfattande kalendarium kring vad som är på gång i Majorna.
www.majorna.nu

Majornas bryggeri
Mikrobryggeri grundat 2014 och med sin bas förlagd i stadsdelen Majorna, Göteborg. Drivs som en ekonomisk förening med målsättning att sälja hantverksmässig öl i Göteborgsregionen.
www.majornasbryggeri.se

Från en svunnen Tid
Denna blogg startades 2013 och fokuserar främst på östra Skånes historia. Bloggens upplägg är annars densamma som den du nu besöker, med små berättelser kring gamla fotografier.
www.svunnentid.wordpress.com

Från en svunnen tid (Tidningen Centrum)
En historiskt inriktad blogg som återfinns på DirektPress Göteborg’s hemsida. Bloggen startade i april 2014 och har ungefär samma innehåll och upplägg som den du nu besöker.
www.direktpress.se/goteborg/Bloggar/svunnentid/

Lämna en kommentar